A nagy érdeklődésre való tekintettel novemberben és decemberben egynapos főzőtanfolyamokat indítunk, melyek egy sorozat elemei. A képzéseken elsajátítható a funkcionális táplálkozáshoz kapcsolódó alapvető elméleti és széleskörű gyakorlati tudás.

Vagyis konkrét útmutatót adunk a résztvevők kezébe, hogy MIT főzzünk egészségesen, és HOGYAN. A képzésen bárki elsajátíthatja, hogymovel helyettesíthető:

  • a glutén,
  • a tej,
  • a hüvelyesek,
  • a maglisztek,
  • a cukor,
  • a modern növényi olajok,
  • vegyi anyagok, adalékk, ízfokozók.

Miért fontos ez?

Azért, mert ma már számtalan elmélet kering arról, hogy mi számít egészséges étkezésnek, és mi nem. Az irányzatok egyik napról a másikra változnak, eközben a legtöbben teljesen tanácstalanok, mit javasolt, és mit nem javasolt enni. Ezért indítottunk képzéseket az Ezokurzus Képzési Központban, a Gastropolis profi tankonyhájának helyszínén.

Mit adunk a hallgatóknak?

Teljes elméleti tudást arról, hogy mit mivel és hogyan. Valamint recepteket, konkrét fogásokat, hogy ne kelljen az ízeket föláldozni az egészség oltárán. Szó lesz még beszerzési helyekről, a húsokról, elsajátítható a halfajták ismerete, és konyhai felhasználásuk. Meg még sok egyéb, de nem szeretném lelőni a poént 🙂

2016-os képzések

Idén még 2 tanfolyamot indítunk. Egyet november közepén, és még egyet, decemberben, a karácsonyi ünnepek előtt, hogy az ott végzettek már e tudásukat felhasználva készíthessék el az ünnepi menüt.

Árendás László